Имате въпрос? Ако тук не намерите отговора, пишете ни на office@themazeescape.com

Наистина ли сме заключени в стаята?

Вратата е заключена, което допринася за реализма на изживяването.

Мога ли да изляза от стаята преждевременно?
По време на игра имате постоянна връзка с екипа ни, при ваше желание можете да напуснете стаята. Достатъчно е да ни съобщите, че имате проблем и наш служител ще ви изведе от стаята. Веднъж излезли, не можете да се присъедините отново към отбора си. Приятелите ви могат да продължат играта си, ако желаят.
Имаме ли нужда от резервация?
Да, резервацията е задължителна. Нужно е да запазите час през сайта ни или да ни се обадите по телефона. След резервацията ще получите email за потвърждение и наш служител ще се свърже с вас.
Направили сме резервация, но не сме получили email за потвърждение.
Молим в този случай да се свържете с нас по телефона.
Мога ли да анулирам резервация за стаята?
Да, ако сте заплатили цялата сума на играта, ще възстановим таксата за участниците. Депозитът за резервация (30 лв.) не се възстановява. Ако не можете да присъствате на резервираната дата, но искате да преместите резервацията, моля уведомете ни поне 4 часа предварително.
Какви са методите за плащане?
Онлайн – след направена резервация чрез нашата онлайн форма, системата ни ще ви прехвърли към възможните начини за заплащане. Системата ще ви предостави възможност да заплатите цялата сума или капаро на стойност от 30 лв.
На място – ако ви е по-удобно, можете да платите и на място, при нас.
Колко участника могат да се включат в една игра?
Оптималният брой играчи е 4-6. Допускат се над 6 участника, но не го препоръчваме, защото се губи динамиката на играта.
Колко време продължава играта?
Играта продължава 60 минути. Моля, елате 10 минути по-рано от запазения ви час, за да можем да ви запознаем с указанията и основните правила на играта.
Кога свършва играта?
Играта приключва след разрешаването на всички загадки в нея и отварянето на финалната врата, или с изтичането на 60-те минути.
Играта подходяща ли е за деца?
Играта няма да е интересна за лица под 12 години. Лица на възраст между 12 и 17 години могат да участват в играта при условие, че са придружени от лице, навършило 18 години.
Необходимо ли е специално облекло?
Препоръчваме да сте облечени с удобни дрехи. Ако носите очила, не ги забравяйте.
Мога ли да закупя ваучер за подарък за приятел?
ДА! Това ще бъде прекрасен подарък!
Ако закъснеем за определения час?
Ако закъснеете, за жалост вашето време ще бъде намалено. Постарайте се да пристигнете навреме, за да разполагате с пълното време да се справите с предизвикателството. Изключение може да се направи единствено в случай, че след вашата резервация следващият час за игра не е запазен от друг отбор.
Нужни ли са специални умения, за да избягаме от стаята?
Преживяването в The Maze се базира на креативно мислене, логически подход и работа в екип. Не са необходими по-специални умения или физическа сила, за да се справите с предизвикателството.
Може ли да организираме тийм билдинг в The Maze?
Разбира се! Eкипът ни ще се погрижи да получите едно уникално изживяване. Предизвикателствата в The Maze са фантастичен начин да сплотите екипа си. Задачите тестват мисленето, работата в екип и умението на участниците да се справят бързо в отбор, докато се забавляват.
Мога ли да организирам парти за рожден ден или друго събитие в The Maze?
Определено препоръчваме! The Maze е идеално място да празнувате рожден ден, моминско или ергенско парти. Обадете ни се и ние ще адаптираме изживяването специално за вас. Можем да сложим персонализирана задача за конкретен човек или да скрием нещо специално в стаята (например пръстен 😉 )
Ако не успеем да се справим с предизвикателствот в рамките на 60 минути?
Определено няма да останете вътре 😉 Ако се запънете, ние ще ви дадем насоки как да се справите успешно с предизвикателствата. Вашата игра се наблюдава от нашия екип и в случай на затруднение ще ви дадем подсказки, които ще ви помогнат да продължите успешно играта.
Вече играх във вашата стая – а сега накъде?
След като сте се насладили на играта, може да намерите информация и за други стаи онлайн на http://vsichkistai.bg