Ескейп стая (escape room) от The Maze

60 минути приключение с приятели

The Maze те провокира да използваш своята интуиция и интелигентност в необичайна обстановка, предлага откъсващо от действителността приключение, интелектуално предизвикателство и емоционално разтоварване. Ако обичате логическите игри, разгадаването на загадки, разплитането на мистерии, подреждането на пъзели, сте на правилното място.

Ще бъдете заключени в стая с автентична атмосфера, като разполагате с един час да намерите изхода. Очакват ви редица от пъзели, логически загадки, зашифровани кодове, скривалища, катинари, ключове, тайни и главоблъсканици. За 60 минути ще подложите на изпитание своята съобразителност и находчивост, ще работите в екип, ще подреждате парченцата от скрития пъзел, докато си проправяте път към свободата и най-важното: ще се забавлявате!

Този интерактивен и размърдващ мозъка начин на забавление е популярен сред всички възрасти. Не се изискват специфични познания и физическа сила, за да успеете да излезете. Необходимите ви средства са отборен дух, наблюдателност, силна памет, съобразителност, сръчност, логика, интуиция.

Обещаваме ви динамика, активност на ума и забавление от първата до последната минута!

Сайтът на Ескейп стая The Maze е разработен от Уеболи ЕООД

Резервирай сега

 

Стая за бягство – Теория на конспирацията

По време на дългия си живот, изпълнен с множество изследвания и пътешествия по цял свят (Светите земи, джунглите на Еквадор, Перу, през пустините на Мексико, от горещите плажове на Калифорния до ледените земи на Гренландия, от мрачните и влажни кръчми из уличките на Лондон, през затънтени градчета в южна Франция, до Ватикана, забравени тибетски манастири, Египет и още много незапомнени места) брат Безименния е попаднал на дълбоко пазени тайни на секретно общество.

Тайни, толкова грандиозни, че разкриването им би променило хода на човешката история.

От известно време той е в неизвестност и до вас са стигнали някои следи, между които откъсната страница от неговия дневник, които могат да ви помогнат да разкриете тайните, които може би са стрували живота му. Само с помощта на откритията, които той е направил, и собствената си находчивост, вие трябва да достигнете до тайните и да ги разгласите на широката публика, така че да не може да служат повече за мрачните цели на създателите си.

В същото преследване обаче са се впуснали и членовете на тайното общество, които са твърдо решени да я запазят на всяка цена.

На откъснатата страница може да се прочете:
… големи тайни
… София, бул. Мадрид №18
… богатство

Ще успеете ли преди тайните общества да си върнат изгубените тайни и всичко да продължи по старо му?