Общи условия на играта – Любопитни въпроси есен-зима 2016

Отговорете на няколко любопитни въпроса и спечелете награди и отстъпки от The Maze и ескейп стая “Теория на конспирацията”.

За участие в играта, следете въпросите публикувани във Фейсбук страницата на стаята – https://www.facebook.com/The-Maze-Мейз-Ентъртеймънт-978766052209363/ и пуснете вашия отговор като коментар под въпроса. За по-лесно може да харесате нашата фейсбук страница и да получавате нотификация за пуснатите въпроси.

Играта ще се провежда за периода от 10.10.2016г до 5.11.2016г, а наградите ще може да се използват до края на януари 2017 г. Печелившите участници ще бъдат обявявани на нашия сайт – http://themazeescape.com, както и на фейсбук страницата на ескейп стая “The Maze – Теория на конспирацията”.

Общият брой въпроси е 24, като ще се пускат по 1 въпрос от понеделник до събота в 4 поредни седмици. Всяка неделя ще се теглят седмичните награди, а на края на играта ще бъдат изтеглени големите победители. За да участвате в седмичното класиране, трябва да сте отговорили вярно на поне един от въпросите през седмицата, а за големите награди – да сте отговорили вярно на поне един въпрос седмично. С печелившите ще се свържем във фейсбук, за получаване на наградите.

Седмични награди:

  • тениска “The Maze” (персонално за участника отговорил на въпроса)
  • ваучер за отстъпка 20% от игра в ескейп стая “Теория на конспирацията”

Големи награди:

  • ваучер за 50% отстъпка в ескейп стая “Теория на конспирацията”
  • ваучер за безплатна игра в ескейп стая “Теория на конспирацията”
  • 25% отстъпка и тениски “The Maze” за целият отбор

За наградите включващи игра в ескейп стая “The Maze – Теория на конспирацията”, трябва да съберете отбор от минимум 2 и максимум 6 души и да си направите резервация на нашия сайт – http://themazeescape.com/rezervacii/ с предоставения ви промоционален код.